Information

Hoe ziet een avond eruit als jullie langs komen?
Wij verzorgen ieder feest. Van themafeest voor de jaren ’60 of algemeen discofeest, tot een piratenavond of housefestijn. Afhankelijk daarvan draaien wij verzoekjes, of als het op prijs gesteld wordt juist niet. Wij mixen alles live aan elkaar, iets meer dan het “playlistje-afspelen.”

Wat nemen jullie mee?
2 bass-boxen 18″ BST, 600W RMS – 2 Behringer topkasten 17″, 1000W RMS inclusief microfoons, draaitafels etc. – lichtshow met vier tot acht discolampen (computergestuurd door lightjockey) – een of twee televisies met promofilm – rookmachines. Dat alles geschikt voor ongeveer tot 200 personen, op locaties tot maximaal 225 m2 inclusief DJ/VJ.

of

2 bass-boxen 18″, 1400W van EAW, type KS met 2 topkasten inclusief microfoons, draaitafels etc. – lichtshow met vier tot acht discolampen (computergestuurd door lightjockey) – 8 movingheads (bewegende lampen) – een of twee televisies met promofilm – rookmachines. Dat alles geschikt voor ongeveer  tot 500 personen, op locaties tot maximaal 500 m2 inclusief DJ/VJ.

Voor grote shows kunnen wij een promotiefilm op maat maken voor een kleine meerprijs welke bij ons op de TV schermen draait.

Wat kost het als jullie een avond langskomen?
Onze prijzen zijn afhankelijk van de opstelling die men wenst. Zo hanteren wij voor verenigingen, stichtingen en alle andere soorten bedrijfsvormen op basis van vrijwilligers een andere prijs als voor commerciële bedrijven. Onze prijzen zijn niet gebonden aan een begin- en eindtijd, maar wij maken wel graag afspraken over de start- en eindtijden. Ons rekeningnummer is NL81 INGB 0685 4078 37. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en opties. Onze omzet is niet toereikend genoeg om beschikking te nemen over een KvK-nummer. Wij rekenen dan ook geen BTW, tenzij men als opdrachtgever daar om vraagt. In dat geval kan men een gageverklaring Artiesten- en beroepssporters invullen.

Zijn er aanvullende voorwaarden die jullie hanteren?
Ja, wij hanteren de volgende aanvullende voorwaarden:
– Een boeking dient bij voorkeur minimaal 6 week van te voren worden gedaan.
– Een begin en eindtijd is noodzakelijk.
– Opbouw en afbraak doen wij altijd op de dag zelf, tenzij anders overeengekomen.

Hebben jullie referenties?
Al vele jaren draaien wij bij onder andere café Willibrord, voetbalvereniging Kloosterburen en op verschillende verjaardagen en bruiloften. In het verleden hebben wij samengewerkt met onder andere en Party & Co. Wij hebben in het verleden in het voorprogramma van DiepTriest, Slam FM en Radio 538 gestaan. Wolter Oosterhuis heeft tevens ervaring in verschillende horecagelegenheden in Groningen zoals café de Doos, en Circuit Zandvoort. We hebben ook geluid geregeld voor Erwin de Vries & de Zunderlingen.
In het kader van “iets doen voor de maatschappij”, zijn wij tevens sponsor van Hogelandster Bokaal, VV Kloosterburen, en Kloosterboeldag.

Jullie huisstijl?
Paars, en dit is ons logo!
Logo_1