Information

Hoe ziet een avond eruit als jullie langs komen?

Wij verzorgen alle kleine en middelgrote feesten. Van themafeest voor de jaren ’60 of algemeen discofeest, tot een piratenavond of housefestijn. Afhankelijk daarvan draaien wij verzoekjes, of als het op prijs gesteld wordt juist niet. Wij mixen alles live aan elkaar, iets meer dan het “playlistje-afspelen.”

Wat nemen jullie mee?

Meer dan genoeg! Voor de technici: 2 bass-boxen 18″ BST, 600W RMS – 2 RCF topkasten 15″, 750W RMS inclusief microfoons, draaitafels etc. – lichtshow met vier tot acht discolampen met lighyjocky– een of twee televisies met promofilm – rookmachines. Dat alles geschikt voor ongeveer tot 150 personen, op locaties tot maximaal 225 m2 inclusief DJ & LJ.

of

2 bass-boxen 18″, 1400W van EAW met JBL-drivers, type KS met 2 topkasten inclusief microfoons, draaitafels etc. – lichtshow met vier tot acht discolampen (computergestuurd door lightjockey) – 12 movingheads (bewegende lampen) – een of twee televisies met promofilm – rookmachines. Dat alles geschikt voor ongeveer tot 300 personen, op locaties tot maximaal 300 m2 inclusief DJ & LJ.

Wat kost het als jullie een avond langskomen?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de opstelling die men wenst. Wij hanteren een basisprijs die uitbreidbaar is naar wat men wil. Onze basisprijs in voor 4 uur inclusief licht, geluid en personeel. Als je dan ook nog een drankje voor ons hebt is dat helemaal mooi en beloofd…we drinken echt niet de hele koelkast leeg!

Is er nog andere nuttige info?

Jazeker! Zo is ons rekeningnummer is NL81 INGB 0685 4078 37. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en opties als je ons nodig hebt. Onze omzet is niet toereikend genoeg om beschikking te nemen over een KvK-nummer. Wij rekenen dan ook geen BTW, tenzij men als opdrachtgever daar om vraagt. In dat geval kan men een gageverklaring Artiesten- en beroepssporters invullen.

Zijn er aanvullende voorwaarden die jullie hanteren?

Dat vinden we wel het makkelijkst, en daarom hanteren we de volgende aanvullende voorwaarden:
– Een boeking dient bij voorkeur minimaal 6 week van te voren worden gedaan.
– Een begin en eindtijd is noodzakelijk.
– Opbouw en afbraak doen wij altijd op de dag zelf, tenzij anders overeengekomen.

Hebben jullie referenties?

Al vele jaren draaien wij bij onder andere café Willibrord, voetbalvereniging Kloosterburen en op verschillende verjaardagen en bruiloften. In het verleden hebben wij samengewerkt met onder andere en Party & Co. Wij hebben in het verleden in het voorprogramma van DiepTriest, Slam FM en Radio 538 gestaan, maar ook licht en geluid voor hardstyle evenementen zoals de Outsiders is ons niet vreemd. We hebben ook geluid geregeld voor verschillende regionaal bekende artiesten.
In het kader van “iets doen voor de maatschappij”, zijn wij tevens sponsor van VV Kloosterburen en andere evenementen.

Jullie huisstijl?

Teletubbie-paars, en dit is ons logo!